The Magic Lightbox

Delaney Davidson Rotterdam Blue Grass Festival
Als aanvulling op het Rotterdam Blue Grass Festival organiseert Studio de Bakkerij in het weekend van 23 en 24 juni een eigen Blue Grass programmering.
 
zaterdag 23 juni om 18.00 uur BBQ en om 19.00 uur Joep Pelt
zondag 24 juni om 19.00 uur Delany Davidson
 
The Magic Lightbox - Delaney Davidson
Met zijn geweldige mix van livemuziek en film, geeft de veelzijdige muzikant Delaney Davidson ons een glimp van een vergeten tijd. Stoffige wegen, oud Europa en de ‘nieuwe wereld’ van de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Davidson creëert een zeer unieke performance door een bijzondere combinatie van algemeen beeldmateriaal, scriptscènes en rauwe filmopnames onder leiding van traditioneel geluid, muziek en zang.

Diverse verhalen van reizigers worden verteld door middel van livemuziek en bewegend beeld. Herbeleef het mysterieuze Zwitserland en ervaar Nieuw-Zeeland als nooit tevoren. Beelden van de woestijnen van California, het Engelse Brighton en de koude oorlog in Wenen vullen de avond, ondersteund door bijpassende muziek. The Magic Lightbox van de oorspronkelijk Nieuw-Zeelander Delaney Davidson is nu te zien in Studio De Bakkerij.