Nieuwe publieksgroepen

We streven er naar dat de bezoekers een goede afspiegeling zijn van de wijk. Denk mee over hoe we nieuw en divers publiek kennis kunnen laten maken met ons theater!

Aanmelden als meedenker?
Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar: aanmelden@studiodebakkerij.nl
 
 

Dit zijn onze meedenkers Nieuwe publieksgroepen
Ijaz Chisti
Ed de Meijer
Mizt aan de Maas
Wil van Vugt

Nieuws

Instagram

Duik met Theatergroep Knars in een lichtgevende nacht vol poppen, objecten, schaduwen en reflecties. Op ingenieuze en poëtische wijze vertelt Knars het beeldende verhaal van twee broers die elkaar tegenspreken én versterken.

Ben jij er ook bij in ons theater?
🎫 Een ticket kost €8.50 en kun je kopen via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #workshop #online #nachtfantasten #knars #theatergroepknars #logeren #slapen #dromen #droom
...

In Het waarom beantwoord doet Mathieu verwoede pogingen G.G.T. Rustwijk en zijn TED Talk opnieuw tot leven te wekken. Via het verhaal over zijn zoektocht, doorspekt met verzamelde krantenartikelen, foto’s, schilderijen én audiofragmenten waarin zijn familieleden een stem krijgen, roept hij het verleden op. Dit leidt tegelijkertijd tot vragen over zijn identiteit in het Nederland van nu, waarin hij de éne keer als ‘Surinamer’ bestempeld wordt en de andere keer voor ‘Brabantse jongen’ moet doorgaan.

Het Waarom Beantwoord van Mathieu Wijdeven is te zien op 26 juni om 20.00 en om 21.00. Kom je ook?
🎟️ Een ticket kost €9.00
👨‍💻Kijk voor meer informatie op www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #hetwaarombeantwoord #mathieuwijdeven #familie #suriname #brabant #rustwijk #identiteit #nederland
...

North Sea Round Town is hét fringe evenement van het grote NN North Sea Jazz Festival, dat ruim twee weken lang neerstrijkt in Rotterdam met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz. Vrijdag 25 juni staat Studio de Bakkerij in het teken van de nieuwe lichting makers van onze stad! Onder de noemer JAtoch! krijgt jong Rotterdam een podium in één van de gezelligste theaters van Nederland.

De tweede artiest die deze avond optreed is Matt Bonilla. Matt Bonilla (7 mei 1996) is een geboren muzikant geboren in Medellin, Colombia. Op zijn vijfde verhuisde hij samen met zijn gezin naar Curacao. Zijn sound kan omschreven worden als Neo Soul met een Caribische twist. Matt haalt nog altijd veel inspiratie uit zijn Zuid Amerikaanse roots en kiest er daarom voor om naast Engels ook Spaanstalige nummers uit te brengen. Met grootheden zoals D’Angelo, Erykah Badu en Anderson Paak als inspiratiebronnen zal zijn komende project veel soul en mellow elementen bevatten.

🎟️ Een ticket kost €6.00
👨‍💻Kijk voor meer informatie op www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #jatoch #jatochrotterdam #jongeren #jongerenambassaduers #northseajazz #northseajazzfestival #northsearoundtown #mattbonilla
...

In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen, gespeeld en de zorgen worden vergeten.

Eindelijk. On the Road Again. Ze kunnen niet wachten.

Ben jij er ook bij?
🎟️ Een ticket kost €7.50
👨‍💻Kijk voor meer informatie op www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #ocobar #ontheroadagain #drum #bas #rotterdamseband #EricClapton #CreedenceClearwaterRevival #DrJohn #TheEverlyBrothers #RayCharles #TheStrayCats
...

In Studio de Bakkerij staat, op het laatste dag van dit theaterseizoen, Shawntell. Shawntell is een Singer/Songwriter geboren en getogen in Rotterdam. Haar songteksten komen voort uit haar eigen ervaringen. Zij verpakt herkenbare onderwerpen in rustige Soul/RnB tot opzwepende house of Afro tunes. Zij maakt muziek in verschillende genre’s en combineert ze ook vaak. Onlangs won ze de Talentenshow van Oma Greet in Studio de Bakkerij waardoor we haar uitgenodigd hebben voor een volledige live show op zondag 27 juni!

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia.

Ben jij er ook bij in ons theater?
🎫 Een ticket kost €5 en kun je kopen via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #workshop #online #omagreet #shawntell #northseajazz #northsearoundtown #fringefestival #talentenshow #singersongwriter
...