Vrijwilligers

Bij Studio de Bakkerij vinden ongeveer 100 voorstellingen/evenementen per jaar plaats. Naast onze zaalprogrammering produceren we ook nog eigen voorstellingen. Voor al deze activiteiten hebben we veel handjes nodig!

Er werken ongeveer 40 vrijwilligers bij Studio de Bakkerij.
Heb jij tijd en zin om je kwaliteiten in te zetten in een creatieve organisatie waar elke dag anders voelt en waar veel van je creativiteit en originaliteit wordt gevraagd? Wil jij dit seizoen een bijdrage leveren aan een cultureel rijker Rotterdam? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

Instagram

Vrijdag 21 februari speelt de voorstelling MY FATHER HELD A GUN om 20:30 uur in Studio de Bakkerij. Winnaars van het Amsterdam Fringe Gold Award 2017. Een voorstelling die je niet mag missen.
De voorstelling wordt in het Engels gespeeld.
Bestel je tickets alvast online👇
https://studiodebakkerij.stager.nl/web/tickets/389560
“Wat betekent het om een man te zijn?” Dit vraagt iedere jongen zich wel eens af, in verschillende stadia van het leven. Het is een vraag die Raphael Rodan en Sahand Sahebdivani op de leeftijd van 36 jaar nog altijd bezighoudt.
In My Father held a Gun proberen ze om hier een antwoord op te vinden aan de hand van persoonlijke verhalen over hun vaders en grootvaders, de oorlogen waarin die vochten, de bergen die ze wisten te verzetten en de levens die ze achterlieten. Rodan en Sahebdivani zijn mede-oprichters van de Mezrab Storytelling School en maakten in 2013 de hit-voorstelling Kingdom of Fire and Clay.
Vertellers en spel: Raphael Rodan and Sahand Sahebdivani
Muziek: Guillermo Celano en Iman Spaargaren
Regie: Vasile Nedelcu #theater #rotterdamnoord
...

DOOR DE OGEN VAN

Donderdag 20 februari in Studio de Bakkerij om 19.00 inloop met soep & om 19.30 uur start van het avondvullende programma met gast.
De keuzefilm van de avond is Layla M.

Een avond lang kijken we door de ogen van een spraakmakende buurtbewoner. Elke maand is er een andere gast die filmfragmenten en de hoofdfilm kiest en die wordt geïnterviewd over de achtergronden van zijn/haar keuzes. De gasten van deze avond zijn: Dirk Meijndert (wijkagent Kralingen) en Menno Tibout (wijkagent Blijdorp)
...

Aanstaande woensdag om 20.30 is Rotterdam lacht terug in studio de bakkerij! Kom je buikspieren trainen bij Rotterdam lacht; Open Mic, Comedy Night. Bestel snel je tickets! #comedy #rotterdamlacht #rotterdamnoord ...

Op dinsdag 18 februari om 10:00 uur is er weer een leuke voorstelling voor peuters in Studio de Bakkerij .
Deze ochtend speelt Jeritza Toney de voorstelling EEND! WAT IS ER AAN DE HAND?
Bestel je tickets alvast online 👇https://studiodebakkerij.stager.nl/web/tickets/389638
Waarom is eendje Biebelebob niet vrolijk?
Waarom klaagt hij?
Waarom zucht hij?
Waarom maakt hij ruzie?
Heeft hij vriendjes en vriendinnetjes?
En wat nu?
Eend! wat is er aan de hand is een muzikaal avontuur waarin we de gevoelens van eendje Biebelebob mee beleven.
#theater #kids #rotterdamnoord #studiodebakkerij
...

Zondag 16 februari om 14:30 uur speelt Richard Kühne de voorstelling BRAM in Studio de Bakkerij!
Bestel je tickets alvast online: 👇https://studiodebakkerij.stager.nl/web/tickets/389571

BRAM is een voorstelling met gedichten, verhalen en liedjes van Bram Vermeulen. Bram was een nederlandse zanger, componist, theatermaker, volleyballer en kunstschilder.
In 1967 begon hij met Freek de Jonge aan Neerlands Hoop, daarna is Bram op vele terreinen actief geweest, vooral als muzikant en schrijver. Hij overleed op 4 september 2004 op 57-jarige leeftijd.
Zijn werk is heel veelzijdig maar terugkerende elementen zijn het zoeken in en naar zichzelf en het pogen om de – in zijn ogen - werkelijkheid achter de dingen te laten zien.
...