Unieke locatie

Studio de Bakkerij is dé locatie voor een succesvol evenement. Gelegen aan de Bergweg in Rotterdam Noord, dichtbij uitvalswegen en op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Naast onze diverse zaalprogrammering lenen de ruimtes in ons pand zich bij uitstek voor andere culturele activiteiten en zakelijke evenementen.

 

Unieke locatie – een oude chocoladefabriek

In ons vooroorlogse pand vindt u karakteristieke elementen van de chocoladefabriek ‘Beukers en Reineke’ die er in het verleden was gehuisvest. Dit zorgt voor een sfeervolle foyer en theaterzaal in een typisch en unieke Rotterdamse omgeving.

De locatie is inspirerend, functioneel en op verschillende manieren te gebruiken. De sfeervolle foyer kan gebruikt worden als ontvangstruimte, maar leent zich bijvoorbeeld ook uitstekend voor een uitreiking of borrel. Met wisselende exposities is de foyer tevens een galerie met een artistieke uitstraling, dit maakt de locatie zo uniek.

De theaterzaal is geschikt voor uiteenlopende activiteiten zoals presentaties, uitreikingen, concerten, theaterproducties en filmvoorstellingen.

Bekijk de zaalspecificaties en krijg een indruk van Studio de Bakkerij. Neem vooral contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden, alles is bespreekbaar.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen via verhuur@studiodebakkerij.nl

Culturele / Particuliere Evenementen

Meer informatie over het organiseren van een cultureel of particulier evenement.

Klik hier

Zakelijke Evenementen

Meer informatie over het organiseren van een zakelijk evenement. 

Klik hier

Foto’s

Krijg een indruk van Studio de Bakkerij.

Klik hier

Zaalspecificaties

Meer over de indeling en afmetingen van de ruimtes.

Klik hier

Reacties

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

E: info@studiodebakkerij.nl
T: 010 844 0900