Vriendenprogramma

Studio de Bakkerij is een stichting zonder winstoogmerk.

De stichting is door de belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Studio de Bakkerij is niet afhankelijk van staatssteun maar heeft wel gelden nodig om haar activiteiten uit te voeren.

Daarom heeft Studio de Bakkerij diverse aanbiedingen:

EEN BOTERHAM € 50,00 per jaar, hiervoor krijgt u de nieuwsbrief, een koekje bij de koffie en uitnodigingen voor premières.

EEN HALFJE WIT € 100,00 per jaar, hiervoor krijgt u de nieuwsbrief, 2 vrijkaarten voor een première incl. een drankje.

EEN HEEL MEERGRANEN BROOD € 250,00 per jaar, u krijgt hiervoor een speciale zondagmiddag brunch met een voorstelling en 2 vrijkaarten voor een première incl. drankje.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van deze aanbiedingen of om Studio de Bakkerij op een andere manier te steunen, kunt u contact opnemen via info@studiodebakkerij.nl.

Nieuws

Instagram

In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen, gespeeld en de zorgen worden vergeten.

Eindelijk. On the Road Again. Ze kunnen niet wachten.

Ben jij er ook bij?
🎟️ Een ticket kost €7.50
👨‍💻Kijk voor meer informatie op www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #ocobar #ontheroadagain #drum #bas #rotterdamseband #EricClapton #CreedenceClearwaterRevival #DrJohn #TheEverlyBrothers #RayCharles #TheStrayCats
...

In Studio de Bakkerij staat, op het laatste dag van dit theaterseizoen, Shawntell. Shawntell is een Singer/Songwriter geboren en getogen in Rotterdam. Haar songteksten komen voort uit haar eigen ervaringen. Zij verpakt herkenbare onderwerpen in rustige Soul/RnB tot opzwepende house of Afro tunes. Zij maakt muziek in verschillende genre’s en combineert ze ook vaak. Onlangs won ze de Talentenshow van Oma Greet in Studio de Bakkerij waardoor we haar uitgenodigd hebben voor een volledige live show op zondag 27 juni!

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia.

Ben jij er ook bij in ons theater?
🎫 Een ticket kost €5 en kun je kopen via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #workshop #online #omagreet #shawntell #northseajazz #northsearoundtown #fringefestival #talentenshow #singersongwriter
...

Twee broers slapen samen voor het eerst bij opa en oma. Op zolder, met krakende treden en spullen uit een ver verleden. Zodra het lampje uitgaat komt de kamer tot leven. Het licht blijft uit en het dak gaat eraf! Ze zetten thee van een monster, vliegen op bed door het zolderraam en duelleren in de schittering van het maanlicht. In deze wakkere droom kan niemand ze nog vertellen dat nep niet écht is.

Ben jij er ook bij in ons theater?
🎫 Een ticket kost €8.50 en kun je kopen via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #workshop #online #nachtfantasten #knars #theatergroepknars #logeren #slapen #dromen #droom
...

Wanneer zijn moeder een gedicht van haar overgrootvader citeert, beslist Mathieu Wijdeven uit te spitten wat hij over deze voorvader te weten kan komen. Terwijl hij doorverwezen wordt van het éne nooit eerder ontmoette familielid naar het andere, stapelen de vragen zich op.

Het Waarom Beantwoord van Mathieu Wijdeven is te zien op 26 juni om 20.00 en om 21.00. Kom je ook?

🎟️ Een ticket kost €9.00
👨‍💻Kijk voor meer informatie op www.studiodebakkerij.nl
#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #hetwaarombeantwoord #mathieuwijdeven #familie #suriname #brabant #rustwijk #identiteit #nederland
...

NN North Sea Jazz Festival gaat dit jaar helaas niet door en dat betreuren wij maar samen North Sea Round Town organiseren wij toch nog een JA! Toch editie met de beste jazz, soul en Hip-hopacts uit Rotterdam.

Ditmaal zal de avond vol zitten met onze eigen muzikale grootheden. Want wie zegt dat de volgende 'Eryka Baduh', 'Angie Stone' of 'Anderson Paak' niet gewoon uit onze eigen stad komt?

Een van de artiesten van JAtoch x North Sea Round town is HVNLY. Met een affiniteit voor storytelling en haar vaardigheid om ervaring en emotie naar compositie te vertalen is het geen verrassing dat haar kracht zit in de immersie van het publiek. HVNLY, gebruikt haar talent als kracht om verhalen te vertellen vanuit diverse perspectieven, waar men zich aan kan relateren.

🎟️ Een ticket kost €6.00
👨‍💻Kijk voor meer informatie op www.studiodebakkerij.nl
#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #jatoch #jatochrotterdam #jongeren #jongerenambassaduers #northseajazz #northseajazzfestival #northsearoundtown
...