Contact

Studio de Bakkerij is gevestigd in een oude chocoladefabriek op de Bergweg in Rotterdam. De begane grond van het pand is in de zomer van 2012 grondig onder handen genomen en in september 2012 open gegaan voor publiek.

Rolstoeltoegankelijkheid
De entree is voorzien van een oprijplaat.
De foyer is geheel gelijkvloers en er zijn geen drempels naar de toiletten, waarvan er een is voorzien van steunbeugels en van een alarmdraad.
De entree naar de zaal ligt op dezelfde hoogte als de foyer. Voor rolstoelgebruikers worden stoelen op de eerste rij weggehaald, zodat zij te allen tijde goed zicht hebt op het speelvlak.

Openingstijden
Bekijk onze agenda voor de openingstijden.

ADRES

Studio de Bakkerij
Bergweg 283
3037 EM Rotterdam

T: 010-8440900
E: info@studiodebakkerij.nl

Parkeren en route

In de straten rondom Studio de Bakkerij zijn er over het algemeen genoeg parkeerplekken.
Overdag is het tot 18.00 uur betaald parkeren.
Op zondag is parkeren in de straten aan de kant van de Bergwegzijde van Studio de Bakkerij gratis, in de zijstraten tegenover Studio de Bakkerij en op de Bergweg zelf is het zondag betaald parkeren.

LET OP: Rondom Studio de Bakkerij is het kenteken parkeren ingevoerd. U moet bij de parkeerautomaat uw kenteken invoeren. Hou hier rekening mee.

Overdag kan er ook geparkeerd worden in de parkeergarage onder het Eudokiaplein.
De gegevens hiervan zijn:

Parkeergarage Eudokiaplein
Voorburgstraat 200
3037 BS Rotterdam

Deze garage ligt op 5 minuten loopafstand van Studio de Bakkerij.
U kunt 24 uur per dag deze garage uitrijden.

ROUTE BESCHRIJVING

Vanaf Amsterdam, Den Haag, Delft:

Neem vanaf de A13 de A20 richting Ring Rotterdam/Dordrecht
Neem afslag 14 richting Centrum/Hillegersberg/Schiebroek
Neem op de rotonde de eerste afslag naar Gordelbrug/Schieweg
Ga bij de 3e stoplichten linksaf, de Bergweg op
Na ongeveer 400 meter ligt Studio de Bakkerij aan uw linkerhand

Vanaf Utrecht/Gouda en Hoek van Holland/Schiedam:

Neem vanaf de A20 afslag 14 richting Centrum/Hillegersberg/Schiebroek
Neem op de rotonde de derde afslag naar Gordelbrug/Schieweg
Ga bij de 3e stoplichten linksaf, de Bergweg op
Na ongeveer 400 meter ligt Studio de Bakkerij aan uw linkerhand

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Rotterdam Centraal neemt u tram 4 richting Molenlaan.
Uitstappen bij de halte: Eudokiaplein.
Wanneer u rechts de Bergweg oploopt, ziet u na 50 meter Studio de Bakkerij aan uw linkerhand.

 

Grotere kaart weergeven

Gegevens

Bank: NL31 TRIO 0254 4860 61
RSIN: 8511.56.368
BTW: NL8511.56.368.B01
KvK: 54091470

Nieuwsbrief

Wil je één keer per maand de nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte te blijven van onze activiteiten? HIER kun je je inschrijven op de nieuwsbrief.

Info kaart verkoop

Alle kaarten kunnen via onze website worden gereserveerd en afgerekend. HIER vindt u de programmering.
Het is helaas niet mogelijk reeds gekochte kaarten te retourneren of te ruilen voor een andere voorstelling. Restitutie van de toegangsprijs vindt niet plaats. 

ANBI

Studio de Bakkerij is door de belastingdienst aangemerkt als een culturele ANBI.
 HIER kunt u de informatie vinden die wij verplicht zijn te verstrekken als ANBI stichting.

Privacyverklaring

HIER kunt u de privacyverklaring vinden 
omtrent het privacybeleid van onze stichting..

Nieuws

Instagram

Het Eurovisie Songfestival in eigen stad dit jaar - internationale talenten uit heel Europa en down under. Maar het talent is ook om de hoek!

Heb jij dat talent en een mooi liedje waarmee je een songfestival wil winnen? Doe dan mee aan Oma Greet’s Talentenshow op zaterdag 15 mei (20.00 uur) - Een professionele jury en televoting: net echt! Maak kans op een optreden in Studio de Bakkerij en een bon ter waarde van 100 euro van Bax Music!

Iedereen mag mee doen, in elk genre! Stuur een video van jouw liedje zo snel mogelijk, maar voor 1 mei naar info@studiodebakkerij.nl o.v.v. inzending Oma Greet’s Talentenshow.

Wil je mee beslissen wie de winnaar wordt als televoter? Houd de website en onze socials in de gaten over hoe je bij de show kan zijn!

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #akoestisch #popmuziek #beats #klassiekemuziek #soul #songfestival #songfestival2021 #songfestivalupdate #songfestivalfeest #songfestivalrotterdam #jatch #gistpodium #openupnoord #ESF2021
...

We zijn terug in Studio de Bakkerij met een gloednieuwe JA! Toch Huiskamer Talks! Een heerlijk luchtige gesprek met gevestigde ondernemers uit de kunst en cultuur! Onze tafeldame Nancy Roder zal samen met Darry Brown in gesprek gaan met theatermaker en actrice Marjet Roerink!

Theater maken Marjet in de meest verschillende omstandigheden en met verschillende soorten mensen is voor haar een groot feest. Iedereen heeft een bijzonder verhaal te vertellen en in haar werk geeft zij hier via theater, dans, zang en beeld op een speelse manier vorm aan. Altijd met een flinke dosis humor! Marjet loopt al jaren mee in de theaterwereld en heeft o.a. aan gewerkt met Jandino Asporaat, Eloah Udenhout en YMP. Kijk op 16 april om 19:00 met ons mee via ons Youtube kanaal!

🎫 Wanneer je een ticket koopt, ontvang je ongeveer 30 minuten van te voren de link voor de livestream.

🎫 Een ticket is gratis, maar vergeet niet te reserveren via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #jatoch #jongeren #ambassadeur #jongerenambassadeurs #marjetroerink #darrybrown #nancyroder #huiskamertalks #talk #jandino #jandinoasporaat #eloah #eloahudenhout #YMP
...

Stichting voor Taal en Theater, Studio de Bakkerij, start in 2021 een project over ROUW.

Het doel is om dood en rouw bespreekbaar te maken, het er durven te laten zijn, informatie en inzicht geven in de processen rondom rouw, waarbij we verschillende kunstvormen als communicatiemiddel willen gebruiken. Kortom, we willen de verbinding herstellen voor mensen die rouwen, maar indirect voor iedereen want we hebben allemaal te maken met rouw en verlies.

Voor de start van dit project gaan we, Ellen Persoon (actrice) en Erika Blikman (programma-maker en weduwe ), graag in gesprek met mensen (bijvoorkeur uit Rotterdam Noord) die zelf een dierbare hebben verloren of graag mee willen praten om het thema bespreekbaar te maken. We zoeken mensen met verschillende culturele achtergronden. Rouwen gaat namelijk vaak gepaard met rituelen en die zijn in iedere cultuur anders. We hopen samen tot een mooi plan te komen waarin uiteindelijk ook mogelijkheden zijn om betrokken te zijn bij de uitvoering. Wat het uiteindelijke resultaat wordt weten we nog niet, maar we hopen dat het iets gaat worden dat in ons theater te zien is voor publiek.

De eerste brainstorm vindt plaats op donderdag 29 april om 13.00 uur via Zoom. Graag nodigen we je daarvoor uit. Aanmelden kan via samantha@studiodebakkerij.nl. Na aanmelding krijg je van ons verdere informatie ter voorbereiding van het gesprek op 29 april.
...

Wij wensen iedereen een fijne ramadan! ...