Ellen Persoon

Wie ben jij?
Ellen Persoon
 
Hoe lang werk je als medewerker bij de Bakkerij en wat is je functie? 
Ik heb Studio de Bakkerij geboren en "groots" zien worden. In het begin waren er weinig handen dus deed je alles. Bardienst, PR en communicatie, acteren en productie. Inmiddels is het team veel groter geworden en kan ik doen waar ik voor in de wieg gelegd ben. Als acteur speel ik in ons gezelschap Studio de Bakkerij. Ik produceer de maandelijkse muziekprogrammering 'Gistpodium' en ben redacteur en host van de maandelijkse Rotterdamse talkshow Havenloods Live. 
 
Wat is je favoriete programmering? 
De Havenloods Live, het Gistpodium, het Springplankfestival en de kerstproducties.
 
Wat maakt voor jou Studio de Bakkerij de plek om te werken als actrice en producent? 
Voor mij betekent Studio de Bakkerij thuiskomen, een plek waar alles waar ik gelukkig van word bij elkaar komt; mensen, theater, kunst, muziek, creativiteit. Een plek waar ook ik mijn talenten heb kunnen ontdekken en ontwikkelen!
 
Welke toegevoegde waarde heeft Studio de Bakkerij volgens jou voor de wijk?
Studio de Bakkerij wordt ook wel de huiskamer van Noord genoemd. Er staat een grote tafel waaraan een aantal keer per jaar het wijkpanel plaatsneemt, afgevaardigden vanuit alle verschillende groepen mensen die Noord rijk is. De vragen Wat hebben jullie nodig? Welke talenten liggen er verborgen in de wijk? Wat is er nodig om die zichtbaarder te maken? Wat kunnen wij als Studio de Bakkerij voor jullie betekenen, staan daarbij centraal.