Roel van Baelen

Mijn naam is Roel van Baelen en ik werk bij Studio de Bakkerij als fondsenwerver; meewerken aan het financieel mogelijk maken van al het moois dat plaatsvindt in DE culturele huiskamer van Rotterdam Noord.

Theater, dans en zang zijn mij met de paplepel ingegoten en ik heb in mijn kinder- en tienerjaren veel aan toneel gedaan; zowel in een gezelschap als via school. Het heeft mij als mens anders in mijn schoenen doen staan en weet dus heel goed wat voor positiefs het met je doet.

Ik ben lang actief geweest in het sociaal cultureel werk (kinder-, tiener- en jongerenwerk) en later heb ik lange tijd gewerkt voor een grote vrijwilligersorganisatie. Nu is het samenbrengen van Rotterdammers en hen in contact brengen met theater en elkaar wat mij enorm enthousiasmeert en motiveert.

Mijn favoriete programmering is die waar mensen verwonderd raken en met elkaar in contact komen. Zo spreekt het GISTpodium mij enorm aan, maar ook de voorleesochtenden van Koekie Boekie. Maar eigenlijk alles wat er geprogrammeerd wordt spreekt mij wel aan.

Meemaker of meedenker? Beide vind ik wel erg leuk. Maar het in de schijnwerpers staan laat ik tegenwoordig graag aan anderen over; ik kom achter de schermen en in de coulissen beter tot zijn recht.

Nieuws

  • Blik op de Bakkerij
    EXPOSITIE: Blik op de Bakkerij Fotograaf Ellen Daniëls heeft 15 portretten gemaakt voor het »

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841401785984541.