Janneke Geertsma

Redacteur

Als redacteur van onder meer Havenloods Live ben ik mede verantwoordelijk voor het samenbrengen van Rotterdammers, wat voor Studio de Bakkerij hoog in het vaandel staat. Ik vind het leuk en belangrijk daaraan te kunnen bijdragen. Ik kan nooit zo goed kiezen, dus ik probeer alle programmering uit. Mijn favoriet is natuurlijk de Havenloods Live. Ik kijk uit naar de kerstvoorstelling en als moeder word ik blij als ik mijn kinderen zie genieten van een theatervoorstelling voor de kleinsten. Ik hou zelf ook van kindertheater trouwens.
Studio de Bakkerij nodigt uit vind ik. Het theater heeft een unieke plek in Noord, maar is ook zeker uitnodigend voor mensen uit de andere windstreken. Dat Studio de Bakkerij nu samenwerkt met meedenkers en meemakers uit de wijk, vind ik mooi. Ik ben zelf een combinatie van meedenken en en meemaken en in beiden heel fanatiek.

Nieuws

Instagram

Donderdag CineNoord filmavond bij Studio de Bakkerij!

De zevenjarige Sasha droomt ervan een meisje te mogen zijn, al zolang ze zich kan herinneren. Haar familie staat haar zonder aarzelen bij. Op school moet ze echter jongenskleren dragen en wordt ze anders behandeld dan haar klasgenoten.

🎟️ Een ticket kost €4
💻 Meer informatie via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #film #cinenoord #cinenoordfilmkids #petitefille #school
...

Zien we je vanavond en morgen op het Koningsveldeplein? ...

Op dit festival hanteren we de corona maatregelen die door de Gemeente Rotterdam zijn bepaald.
Voor een soepel verloop van het festival, vragen we je om je VRIJDAG aan de volgende regels te houden:

- Kom het terrein op via de ingang
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst
- Neem plaats op een stoel
- Houdt te allen tijden 1,5 meter afstand als je staat
- Haal zelf je eten en drinken
- Houdt links aan wanneer je loopt (eenrichtingsverkeer)
- Verlaat het terrein via de uitgang

Voor ZATERDAG geldt de regel we moeten werken met een Coronatoegangspas. We kunnen zaterdag alleen toegang verlenen aan bezoekers die deze Coronatoegangspas kunnen laten zien. Iedereen welkom, maar wel volgens de regels van de overheid zodat we zo veilig mogelijk met elkaar samen komen!

We maken er samen een mooi festival van!
...