Irma Kyvon

PR & communicatie medewerker en projectleider

De programmering in ons theater is heel divers. Eigenlijk heb ik niet echt een specifieke voorkeur. Ik ben nl altijd benieuwd naar wat er bij ons speelt. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassene zijn. Theater brengt altijd wel iets verrassends.
Het is ook goed om als medewerker veel te zien en aanwezig te zijn in het theater tijdens voorstellingen. Hierdoor kom je in contact met de bezoekers en je hoort de reacties van het publiek, iets wat zeker niet onbelangrijk is.
Studio de Bakkerij is de culturele huiskamer van Rotterdam Noord, een knusse, gezellige ontmoetingsplek waar iedereen altijd welkom is. Het theater is inmiddels een stevig anker geworden in de wijk.
Wij proberen mensen te verbinden en geven ze mogelijkheid om mee te denken over de invulling van onze programmering waardoor we met elkaar een gevarieerd programma kunnen samenstellen voor een divers publiek. Hoe mooi is dat!

Nieuws

Instagram

Let op!

Vanwege de weersomstandigheden verplaatsen we deze workshop naar binnen bij Studio de Bakkerij!
...

De tweede week van De Zoete Inval begint morgen! Heb jij al tickets gereserveerd?

Morgen gaan we zeilen schilderen en luisteren naar maritieme verhalen ⛵, een stoeptegelplantjestour lopen 🌿 en samen tekenen ✏️!

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #dezoeteinval #zomer #zomervakantie #kindervakantie #film #popit #popitinthesummer #buitenbioscoop #stoeptegelplantjestour #plants #plantjes #plant #tekenen #schilderen #maritiemmuseum #maritiemeverhalen #zeilen #zeil #workshop
...

Morgen geven we een suprise workshop! Het heeft alles te maken met theater 🎭 💃🕺🎶🎤

De workshop vindt binnen plaats in Studio de Bakkerij om 13.00! Zien we je morgen?
...

De eerste Zoete Inval week sluiten we af met bewegen met Fit4Kids en een suprise workshop in Studio de Bakkerij! Een tipje van de sluier... het heeft te maken met 🎭

Zien we je morgen? Je kunt tickets reserveren via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #dezoeteinval #zomer #zomervakantie #kindervakantie #film #popit #popitinthesummer #buitenbioscoop #stervanperzië #fit4kids #fit #sport #sportenbewegen
...

Morgen kun je meedoen aan de Fit4Kids workshop! Vanwege de regen verplaats naar binnen in Studio de Bakkerij!

Kom je ook lekker mee bewegen? Je kunt een GRATIS ticket reserveren via www.studiodebakkerij.nl 🎫
...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.