Ellen Persoon

actrice, redacteur, productie

Voor mij betekent Studio de Bakkerij thuiskomen, een plek waar alles waar ik gelukkig van word bij elkaar komt; mensen, theater, kunst, muziek, creativiteit. Een plek waar ook ik mijn talenten heb kunnen ontdekken en ontwikkelen!
Ik heb Studio de Bakkerij ‘geboren’ en ‘groots’ zien worden. In het begin waren er weinig handen dus deed je alles. Bardienst, PR en communicatie, acteren en productie. Nu het team groter is kan ik doen waar ik voor in de wieg gelegd ben. Als acteur speel ik in ons gezelschap. Daarnaast heb ik productionele taken en ben ik redacteur en host van de maandelijkse Rotterdamse talkshow Havenloods Live.

Mijn favoriete programmering? De Havenloods Live, het Gistpodium en de kerstproducties.
Studio de Bakkerij wordt ook wel de huiskamer van Noord genoemd. Er staat een grote tafel, waaraan we overleggen, maken, delen, luisteren, naar elkaar maar vooral naar en met alle verschillende groepen mensen die Noord rijk is. De vragen, wat beweegt jou, wat heb je nodig, welke talenten liggen er verborgen in jou wijk en wat is er nodig om dat zichtbaarder te maken, kunnen we dat met-elkaar voor-elkaar krijgen staan daarbij centraal! Ik ben een meedenker en een meemaker.

Nieuws

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841401785984541.