Ellen Persoon

actrice, redacteur, productie

Voor mij betekent Studio de Bakkerij thuiskomen, een plek waar alles waar ik gelukkig van word bij elkaar komt; mensen, theater, kunst, muziek, creativiteit. Een plek waar ook ik mijn talenten heb kunnen ontdekken en ontwikkelen!
Ik heb Studio de Bakkerij ‘geboren’ en ‘groots’ zien worden. In het begin waren er weinig handen dus deed je alles. Bardienst, PR en communicatie, acteren en productie. Nu het team groter is kan ik doen waar ik voor in de wieg gelegd ben. Als acteur speel ik in ons gezelschap. Daarnaast heb ik productionele taken en ben ik redacteur en host van de maandelijkse Rotterdamse talkshow Havenloods Live.

Mijn favoriete programmering? De Havenloods Live, het Gistpodium en de kerstproducties.
Studio de Bakkerij wordt ook wel de huiskamer van Noord genoemd. Er staat een grote tafel, waaraan we overleggen, maken, delen, luisteren, naar elkaar maar vooral naar en met alle verschillende groepen mensen die Noord rijk is. De vragen, wat beweegt jou, wat heb je nodig, welke talenten liggen er verborgen in jou wijk en wat is er nodig om dat zichtbaarder te maken, kunnen we dat met-elkaar voor-elkaar krijgen staan daarbij centraal! Ik ben een meedenker en een meemaker.

Nieuws

Instagram

Donderdag CineNoord filmavond bij Studio de Bakkerij!

De zevenjarige Sasha droomt ervan een meisje te mogen zijn, al zolang ze zich kan herinneren. Haar familie staat haar zonder aarzelen bij. Op school moet ze echter jongenskleren dragen en wordt ze anders behandeld dan haar klasgenoten.

🎟️ Een ticket kost €4
💻 Meer informatie via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #film #cinenoord #cinenoordfilmkids #petitefille #school
...

Zien we je vanavond en morgen op het Koningsveldeplein? ...

Op dit festival hanteren we de corona maatregelen die door de Gemeente Rotterdam zijn bepaald.
Voor een soepel verloop van het festival, vragen we je om je VRIJDAG aan de volgende regels te houden:

- Kom het terrein op via de ingang
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst
- Neem plaats op een stoel
- Houdt te allen tijden 1,5 meter afstand als je staat
- Haal zelf je eten en drinken
- Houdt links aan wanneer je loopt (eenrichtingsverkeer)
- Verlaat het terrein via de uitgang

Voor ZATERDAG geldt de regel we moeten werken met een Coronatoegangspas. We kunnen zaterdag alleen toegang verlenen aan bezoekers die deze Coronatoegangspas kunnen laten zien. Iedereen welkom, maar wel volgens de regels van de overheid zodat we zo veilig mogelijk met elkaar samen komen!

We maken er samen een mooi festival van!
...