Timtim

Simone de Jong 2+

Simone de Jong speelt Timtim
Woensdag 21 februari 
Aanvang 10:00 uur
Entree 7,00 en 8,50

De surrealistische reis van twee timmermannen

Timtim is een muzikale, beeldende, theatervoorstelling over twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. Hun huis zucht en steunt onder de verbouwingen en... begint mee te veranderen. Zo lopen droom en werkelijkheid steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim.

Simone de Jong
Na Kluizelaar werkt Simone de Jong opnieuw met Toon Kuijpers. Dit keer in duo met Niels Kuiters, in een voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Een licht surrealistische voorstelling over twee gepassioneerde vakmannen, hun dromen en hun aanpassingsvermogen.

Eerder maakte Simone Eiland, Kluizelaar en WalvisJong voor deze leeftijdsgroep. Haar voorstellingen kenmerken zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Ze regisseerde Kras bij Alle hoeken van de kamermuziek en is naast regisseur kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).

Credits

  • Regie en concept: Simone de Jong
  • Decor: Erik Begemann
  • Muziek: Niels Kuiters
  • Kostuums: Elian Smits 

Koop hier je kaartjes: