Reizigersverhalen / VOORSTELLING IS WEGENS OMSTANDIGHEDEN GEANNULEERD

Joshua Aaron Muziek
"Hier, nu en nergens anders"
 
Reizigersverhalen is een unieke eenheid van muziek en verteltheater. Eigen composities van Joshua Aaron en intrigerende reisverhalen worden afgewisseld of helemaal in elkaar verweven. Meeslepende verhalen ondersteund door een band en orkest; samen vormt zich een dynamisch en meeslepend geheel en dit neemt je zoals de titel suggereert mee op reis. 
 

 "Heimwee en verlangen. Of ben ik of de vlucht? "
 
Lang niet al zijn muziek gaat over reizen. Joshua schrijft zijn gevoel van zich af met liedjes over heimwee en verlangen; Het verlangen om te vluchten van thuis en de realiteit; Een vlucht voor onze overprikkelde maatschappij, waar men zich maar niet kan vervelen. Leef toch in het hier en nu, ook al heb je soms heimwee. Joshua beschrijft het verlies van zijn moeder en de heimwee naar het nest en legt daarmee zijn ziel bloot. Hij zal je ook meenemen naar daar, waar je jezelf zal herkennen. 
 
"Muzikaal en inspirerend! Je krijgt er levenslust van; en dat heeft vreselijk zin!"

De muziek van Joshua varieert van intieme luisterliedjes tot instrumentale climaxes. Als luisteraar wordt je meegesleurd door allerlei herkenbare gebeurtenissen met bijpassende muzikale passages. Soms zetten de verhalen de luisteraar totaal op het verkeerde been. Een grappige situatie kan gevolgd worden door een nummer, wat je naar de keel vliegt. De spanning is om te snijden, zo erg, dat het applaus soms even op zich laat wachten.

“Ik zat die avond op het puntje van mijn stoel om niets te hoeven missen”