Programmering gezocht


Studio de Bakkerij is een nieuwe culturele plek in Rotterdam Noord. Een plek voor jong talent om zich te laten zien en een plek voor podiumkunstenaars om te tryouten en te experimenteren met nieuw materiaal.
De zaal van Studio de Bakkerij is gelegen aan de Bergweg 283 in Rotterdam en kan 50 man publiek herbergen. Het vlakkevloer podium heeft een oppervlakte van ongeveer 6×6 meter of 12×3 meter (afhankelijk van de zaalopstelling) De zaal is uitermate geschikt voor kleine theatervoorstellingen, kleinkunst en kleine muziekvoorstellingen.
De galerie aan de straatzijde is ook een prachtige ruimte waar mogelijkheden zijn voor optredens etc.
Studio de Bakkerij wil in zijn openingsjaar zowel het publiek als de uitvoerende sector kennis laten maken met deze ruimtes en zoekt daarom voorstellingen om te programmeren. Helaas is er geen budget voor programmering en wil Studio de Bakkerij kijken naar creatieve oplossingen om het interessant te maken voor alle partijen.
Voorbeelden zijn hiervan: het mogen gebruiken van de zaal voor een x aantal repetities in ruil voor een optreden, delen in de recette, kosteloos een voorstelling afmonteren in Studio de Bakkerij in ruil voor tryouts, etc. Waarschijnlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden die nu nog niet bedacht zijn. We dagen je uit om met ons mee te denken.
In tijden waarin het al moeilijk genoeg is voor de kunsten wil Studio de Bakkerij een plek zijn waar jonge makers de kans krijgen zich te laten zien aan publiek!

Dus heb je een voorstelling die je wil laten zien aan publiek en heb je ideeën hoe we elkaar hier in tegen kunnen komen mail ons dan snel op info@studiodebakkerij.nl