JA! Toch.

Diverse artiesten Muziek / Spoken Word / Dans

Jongeren ambassadeurs programmeren in Studio de Bakkerij. 

Het wordt avond vol verrassingen. Bij JA toch kun je genieten van Spoken word, muziek, theater en dans... maar toch net even op een andere manier, waarvan jullie uit Roffa zullen zeggen: Ja toch!

Op 12 oktober is er een speciale editie van JA!Toch., namelijk “JA!Toch. Met je mond vol.”. Een discussie avond waarop jongeren écht kunnen laten horen wat ze vinden van en denken over theater en alles wat daarmee te maken heeft. Het wordt gezellig praten, maar ook goed nadenken. En natuurlijk lekkere hapjes eten en genieten van live muziek!
Je kan deze avond jouw mening laten horen over theater en alles wat daarbij komt kijken. En het mooie is, wij luisteren echt naar je. Misschien heeft jouw mening wel invloed op hoe de volgende editie van JA!Toch. eruit gaat zien. 
 

EN je mag eindelijk met je mond vol praten, want er zijn ook lekkere hapjes. Geniet door de avond heen van live muziek van verschillende artiesten. Laat jezelf horen en geniet!
 
De JongerenAmbassadeurs staan voor: door jongeren voor jongeren. Laat je meenemen in verhalen die jou raken of ga gewoon lekker los op de muziek.