Havenloods Live

Oma Greet & diverse gasten Talkshow

Lieverds het is aanstaande vrijdag al weer de laatste voor de zomer, de HavenloodsLive.

Ja nog 1 keer de mensen achter het nieuws interviewen en dan stap ik weer heerlijk mn rijncruise op. Heerlijk genieten op het water. Gaan jullie me een beetje missen? Ik jullie wel hoor. Ik mis dingen zo snel. Ja dan moet ik weer weken zonder m'n havenloodsje. Ze hebben wel zo'n bootkrantje, maar dat is toch anders.

Weet je waar ik eigenlijk ook altijd bang voor ben? Dat helemaal niemand me gaat missen. Ja, ergens hoop je toch dat je onmisbaar bent voor iemand he. Net zo onmisbaar als de koffiezaken die Rotterdam rijk is. Ja daar gaan we het over hebben. Over de jaarlijkse Ketelbinkie prijs voor de beste kop koffie van Rotterdam. Want koffie dat is onmisbaar! Wat nog meer onmisbaar is, is het familiehuis van de Daniël den Hoed kliniek. Door dat huis kunnen familieleden van kankerpatiënten dichtbij logeren. Rachel Marechal, de directeur, komt er met mij over praten. Hoe onmisbaar dat is voor iedereen daar.

En ssssst, het is nog een beetje geheim, maar wie is nou echt onmisbaar voor Feyenoord? Het is geen voetballer. Maar een zanger… Ja hij kon even tijd vrijmaken, Lee, Lee Towers komt! Want we zijn eigenlijk allemaal onmisbaar, You Never Walk Alone… Ben jij er ook bij vrijdag?

Jou wil ik niet missen!

Gasten editie 26 mei:

Lee Towers - Feyenoord en Oevre Prijs
Janny Kok - Ketelbinkie Koeffie Prijs
Rob Dolaard - Natuurfotograaf Blijdorp
Rachel Maréchal - Familiehuis Daniël den Hoed
Aya en Hiba - Taekwondo Kapioenen

Vrijdag 26 mei, 20.00 uur, Studio de Bakkerij, Bergweg 283, €5,00

Volg ons op Facebook voor alle updates!

Heeft u een vraag aan Oma Greet? Dan kunt u die mailen naar omagreet@studiodebakkerij.nl 

De Havenloods Live vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats vanaf 20.00 uur in Studio de Bakkerij op Bergweg 283 in Rotterdam Noord.