Havenloods Live

Oma Greet & diverse gasten Talkshow

Hallo lieverds, wat heb ik jullie moeten missen in de zomermaanden! Ik ben heerlijk op vakantie geweest maar ben ook al weer druk aan de slag gegaan afgelopen maand hoor. Zo heb ik in het reuzenrad gezeten tijdens de UITDAGEN en heb ik het eerste liedje van m'n eigen musical mogen laten horen. Ja er komt een heuse musical over mijn leven! In december moeten jullie allemaal echt komen hoor. En afgelopen zondag heb ik een roze talkshow gehad, tijdens de Rotterdam Pride. Heel leuk was dat met allemaal homo's en lesbo's. Ik was echt vereerd dat ik dat mocht doen. 

Maar wat ben ik  blij dat aanstaande vrijdag gewoon weer m'n eigen talkshow, De HavenloodsLive, gaat plaatsvinden.  En ik heb weer mooie gasten! Want de dagen worden weer korter en dan heb ik altijd heel veel zin om lekker thuis leuke dingen te doen. Ja ik een echte huisvleitvrouw! En daarom komt Thijs van Buren, hij is borduurkunstenaar en heel beroemd, zelfs in New York. Maar ook Gerard Janssen komt, hij is sjorder in de haven. Ook een soort borduren maar dan met hele grote dikke touwen denk ik dan zo. En we gaan de politiek stevig aan de tand voelen de komende maanden. We mogen namelijk weer stemmen volgend jaar hè? En deze keer komt Sven de Langen van het CDA, ik ben benieuwd op het allemaal zoete praatjes zijn of dat hij misschien wel m'n stem gaat winnen! Lieverds het belooft weer een knallende show te worden. Ik hoop echt dat jullie allemaal komen want ik heb jullie zo vreselijk gemist deze maanden! Tot vrijdag! 

Vrijdag 29 september is het weer zo ver, een avond vol Rotterdams nieuws.

Volg ons op Facebook voor alle updates!

Heb je een vraag aan Oma Greet? Dan kan je die mailen naar omagreet@studiodebakkerij.nl 

De Havenloods Live vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats om 20.00 uur in Studio de Bakkerij op Bergweg 283 in Rotterdam Noord.

LET OP: met ingang van het nieuwe seizoen moet bij reservering vooraf worden betaald. Je wordt doorgestuurd naar een veilige betaalomgeving.