Havenloods Live

Oma Greet & diverse gasten Talkshow

Hallo lieve mensen, mijn naam is Oma Greet en iedere maand ontvang ik allemaal leuke Rotterdammers in mijn huiskamer in Studio de Bakkerij tijdens de Havenloods Live, mijn eigen talkshow!

En vrijdag 24 november is het al weer zo ver. De laatste HavenloodsLive van dit jaar! En het wordt een hele bijzondere, want ik ga m'n eigen expositie openen. Ik heb jaren foto's van Rotterdam verzameld en die ga ik deze week ophangen in Studio de Bakkerij! En vrijdag mag iedereen komen kijken. En toen ik zo bezig was met m'n plakboeken las ik tussen door in de Havenloods dat er allemaal biografieën van mensen zijn geschreven de afgelopen maanden. Daar wilde ik meer over weten! Zo komt Dave Boomkens die is gevraagd het levensverhaal van Liesbeth List op te tekenen. Ik vind haar zo bijzonder, dan moet Dave dat ook wel zijn! Maar ook de oud-feyenoord speler Royston Drenthe komt praten over het boek dat Hugo Verkley heeft geschreven over hem. Naast al die mooie levensverhalen ga ik me ook deze maand weer goed laten inlichten over het toekomstverhaal van de stad. Want we moeten in maart allemaal weer stemmen lieverds. En deze keer komt de loco-burgemeester van Rotterdam, Joost Eerdmans, mij vertellen wat voor plannen Leefbaar Rotterdam heeft voor de stad. Natuurlijk gaan we het ook hebben over hun samenwerking met Forum voor Democratie. Theo Hiddema schuift ook aan om dit verhaal te vertellen.

Lieverds, ik vergeet het bijna te zeggen maar ik ga voor jullie zingen… Ja want in december komt er een heuse musical over mij. Kan je het geloven? Nou daar ga ik een klein voorproefje van geven. Een bomvol programma, ik heb er zin in. Komen jullie ook?

Volg ons op Facebook voor alle updates!

Heb je een vraag aan Oma Greet? Dan kan je die mailen naar omagreet@studiodebakkerij.nl 

De Havenloods Live vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats om 20.00 uur in Studio de Bakkerij op Bergweg 283 in Rotterdam Noord.