Gistpodium

Diverse artiesten Muziek / Spoken Word

Een multidisciplinaire avond met deze keer Vocalsz in de lead met:

Singer/songwriter Mr. Ray Bass, een muzikale alleskunner die zijn eigen muziek beschouwt als een fusion van reggae, rock en pop. Met zijn catchy songs brengt Ray Bass de zonnige vibes van de Caribische eilanden met een mix van de Europese pop/rock sound. 

Klassiek pianist Nordin Maouli, 26 jaar oud. Geboren in de mooiste stad van Nederland: Rotterdam. De stad waar hij piano lessen heeft gevolgd en Marinier is geworden. Als zevenjarige volgde hij les bij het SKVR. Na een aantal jaar lessen was hij gestopt vanwege zijn verhuizing naar België.
“Het mooiste vind ik dat ik mijn emoties er in kwijt kan en andere mensen ermee kan raken” - Nordin Maouli

The Legendary Orchestra Of Love, een vat vol tegenstrijdigheden. Het rock-‘n’-roll trio speelt vrolijke, dansbare gitaarmuziek. De liedjes vertellen absurde maar vermakelijke verhalen. De band is visueel aantrekkelijk, bezit aanstekelijke humor en ook aan showmanschap ontbreekt het de drie heren niet. Vanuit hun thuisstad Rotterdam broeden ze op hun plannen om de wereld te veroveren met hun grenzeloze charmes.

Sabine en Rik Hollmann, ze hebben en delen een passie voor muziek. Rik (vader) speelt saxofoon en Sabine (dochter) zingt. 
 
Devón, een jonge artiest van 18 jaar uit Rotterdam. Zijn muziek genre is Rap/ Hiphop en hij probeert zijn eigen geluid te creëren met behulp van zijn vrienden en netwerk. 
 
Gavin Reijnders, een 20 jaar oude verhalenverteller en liedjes schrijver, die schrijft over de simpele dingen in het leven en de moeilijke dingen die simpel zouden moeten zijn.