Gistpodium

Diverse artiesten Muziek / Spoken Word
Een multidisciplinaire avond met vanavond:
 
Tram 17: Tijdens hun laatste jaar op de uni komen twee huisgenoten erachter dat academie niks voor hen is en duiken ze de muziek in. 
Na veel op straat spelen en open mics pakken hebben ze echt hun eigen sound gevonden. 
Tram 17 is vernoemd naar de tram die ze van school naar huis namen. Het staat voor het achtervolgen van je dromen.
 

Gwen Lopes is een zangeres uit Rotterdam met een grote passie voor muziek geuit in produceren, songwriten en zingen. 
In het verleden trad Gwen Lopes op in Bird, Rotown en Hostel Room. Zij streeft ernaar om Europa te gaan bereiken met haar muziek die je kan omschrijven als een fusie van pop met R&B, hiphop en soul. Het is dan ook altijd een feest wanneer Gwen Lopes is langsgeweest!
Gwen treedt op onder begeleiding van haar gitarist Manq Carrot. 

Schrijver, dichter en performer Rachel Rumai combineert passionele teksten met haar unieke blik op de wereld. Het ritme van haar Latijns-Amerikaanse oorsprong weerspiegelt zich in elke voordracht, elke zin en elk woord waarin ze het publiek meeneemt in emoties en hedendaagse kwesties. 
Poëzie heeft haar ontdekt op een jonge leeftijd door het uitschrijven van lyrics van Tupac en Aaliyah in een geheim boekje dat uiteindelijk gevuld werd met eigen woordkunsten. Na jarenlang schuilen achter een pen stapt Rachel sinds een jaar op verschillende podia om haar verhaal te delen. Opzwepend ritme, pittige woorden die je in beroering laten en een dans van woorden die proeven naar poëzie. Van Spanglish, tot Caribische invloeden, en theatrale poëzie, vindt zij de inspiratie om alle culturen te vertegenwoordigen die haar lichaam thuis noemen.

Matt Bonilla is a Colombian born and Curacao raised singer-songwriter, self-taught multi instrumentalist and producer. He plays several instruments but you will mostly see him performing with a guitar and loop pedal.
He can sing in English, Spanish, Papiamentu and Dutch. His min repertoire extends from original R&B/Soul tracks to acoustic slow jams of your favorite 90's/00's R&B songs and present mainstream music.
Music is his life, he loves to share his passion with the audience.