Gistpodium #41 - Speciale editie

Diverse artiesten Muziek / Spoken Word

Zappen langs verschillende muziekstijlen en spoken-word? Op het Gistpodium doen we dat! Verschillende acts, verschillende muziekstijlen. De rapper naast de sopraan, de tango naast jazz, pop, singer-song en spoken-word.

Gist#41 is de laatste van dit seizoen en wordt daarom een speciale editie! Een strijkkwartet, een Funk duo en een Spoken-word performer jammen de punt achter het Gist-seizoen. Muzikanten met uiteenlopende stijlen ontmoeten elkaar en vragen zich af, waar zit de verbinding? Hoe vinden ze elkaar, hoe maken ze nieuwe muziek door alle verschillen heen? Ze bouwen bruggen waarover wij meelopen, verwonderd raken en ademloos genieten! Een Gist zoals het Gist bedoeld is!

Na afloop kun je in de foyer onder genot van je drankje en hapje en de muziek van Mauricio alles vragen aan de muzikanten, aan elkaar en aan onze Gist-host Sam Uittenbogaart. 

Zijn we uitgegist? Nooit, want gisten betekent ontwikkeling en nieuwe dingen uitproberen! Maar na vijf seizoenen Gisten op deze manier wordt het tijd voor iets anders. Gist#41 wordt dus ook een afscheid van het Gistpodium in deze vorm. We verdwijnen niet, we gisten gewoon door, maar anders… Hoe? dat laten we je weten! Hou de website in de gaten en volg ons op Facebook.

 

Het gistpodium wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam
LogoRotterdamRGB