Ever after's songwriter Circle

The Ever After Project Muziek

Het album van The Ever After Project, ‘Tree of Life’ is ontstaan door een samenwerking met 17 artiesten uit het binnen- en buitenland ten behoeve van het goede doel, de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV).  De aanleiding hiervoor was het overlijden van een jong meisje aan leverfalen. Zondag 26 november geven drie artiesten die aan het project meewerken een concert! De opbrengsten van het album gaan naar de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging. Voor meer informatie over het project en het verhaal: www.everafterproject.org

De drie singer-songwriters zijn:

Corvin Silvester
Corvin Silvester is zanger, gitarist en acteur. Zijn muziek kenmerkt zich door zijn indringende stem, de gelaagdheid van zijn teksten en de dynamiek van de muziek. Muziek die vaak in de categorie “Country Noir” of “Alternative Country” wordt geplaatst, maar in Nederland ook prima onder de noemer “Singer/Songwriter” door kan gaan. Naast zijn solowerk speelt Corvin Silvester in de bands C.C.Grand en Crowjane en speelt hij de rol van Michel Kluut in de aankomende televisieserie “De Terugkeer" (verwacht juni 2018).

Mark Ritsema
Een legende onderhand in Rotterdam en het buitenland, met veel gevestigde muzikale projecten op zijn naam gaat Mark Ritsema non-stop door met het creëren van kunst. Als artiest of als schrijver, je komt hem overal tegen met zijn kenmerkende markante uitstraling. Bekend van onder andere de bands Spasmodique en Raskolnikov is Mark een frontman die grenzen grijnzend opzoekt en erover heen gaat om zijn onvermoeibare artistieke honger te stillen. Teveel energie en teveel talent maakt Mark Ritsema.

Michel Ebben
Michel is een kopstuk van het Rotterdamse singer-songwriterscircuit en een unieke liveperformer: intens, oprecht, rauw en met een randje humor. Hij heeft een onmiskenbaar eigen, doorleefde sound, gezongen met grofkorrelige stem en beïnvloed door muziek van vroeger tot nu. Hiermee is Ebben altijd op ontdekkingsreis, zwervend van folk tot blues en van Country Noir tot Americana. Daarnaast is Ebben een van de initiators van het The Ever After Project, waarbij een keur van singer-songwriters belangeloos materiaal leveren en spelen voor diverse goede doelen.