Eeuwig Zomer & De Bunker

Jongerentheater Quint Familievoorstelling 11+

Eeuwig zomer - Een zwarte komedie over de (on)eindigheid van de liefde

Als Mark na een fikse ruzie zijn vriendin Sophie in de stad tegenkomt, lijkt ze hem niet meer te kennen. Wanhopig wendt hij zich tot het “Riesursj Center” een schimmige firma gespecialiseerd in geheugenverlies. Sophie blijkt hem voor geweest te zijn en heeft iedere herinnering aan hem laten wissen. Om zich niet schuldig en verdrietig te hoeven voelen, besluit Mark om hetzelfde te doen. Maar halverwege krijgt hij spijt …

Eeuwig zomer wordt gespeeld door: Simon Alberts, Dion Berkvens, Willemijn de Boer, Ruben de Koning, Anouk van Niekerk en Stefan de Roo.

De bunker - Een aangrijpende voorstelling over de dramatische escalatie van een leugen

Als Lisa wakker wordt in een psychiatrische inrichting weet ze niet meer hoe ze daar beland is. Vaag herinnert ze zich nog dat ze samen met drie vrienden een verplicht survivalkamp wilde ontduiken. Op advies van hun nerdy vriend Martin lieten ze zich opsluiten in een oude bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Na vier dagen feesten is het moment aangebroken waarop Martin ze vrij zou laten, maar hij komt die dag niet op dagen. Via een slimme truc weet Lisa te ontkomen, maar wat is er met de andere drie gebeurd?

De bunker wordt gespeeld door: Chaira Dangerman, Wilbert Eerland, Renske van Oosten, Oscar Vellinga, David Verschoor en Sonja Vonk. 

Script & regie: Jeroen S. Rozendaal
Muziek & zang (Eeuwig zomer): Robin van Hilten
Beweging: Renate de Jong
Grime: Marry Verseveld & Chantal Houbraken
Lichtontwerp: Bianca van Beugen
Productie & PR: Margot Wekker & Jeroen Rozendaal

Middagvoorstelling:
14:30-15:20 Eeuwig zomer
15:20-15:50 Pauze
15:50-17:00 De Bunker
 
Avondvoorstelling:
19:30-20:20 Eeuwig zomer
20:20-21:10 Pauze
21:10-22:20 De Bunker