De Zoete Inval - Pannenkoeken Picknick

Kinderactiviteit
Elke vrijdag wordt de picknickmand gevuld met PANNENKOEKEN!
Wij bakken een flinke stapel en zorgen voor de toppings, maar heb jij je eigen lievelingsrecept en wil je dat met de andere buurtkinderen delen? Bak dan thuis je eigen favoriete pannenkoek(en) en verras ons. Dit mogen alle soorten pannenkoeken zijn, denk aan onze eigen naturel Hollandse pannenkoek met stroop of een Amerikaanse pancake, of misschien kan jij wel een Turkse pannenkoek maken of ben je juist fan van de Marokkaanse pannenkoeken of juist de Surinaamse. Breng maar mee en laat ons smullen, we zijn benieuwd!
 
De Pannenkoeken Picknick is een wekelijkse samenzijn tijdens de Zoete Inval waarbij buurtbewoners, ouders en kinderen op een relaxte manier elkaar kunnen ontmoeten. Onder genot van een overheerlijke pannenkoek en een glas limonade lunchen we samen binnen op een groot picknickkleed of met mooi weer buiten!
 
Toegang tot de Picknick is gratis maar RESERVEREN IS VERPLICHT! Neem vooral ook je vriendjes en vriendinnetjes mee want als de buikjes gevuld zijn kan er daarna weer volop gespeeld worden!