De Zoete Inval - Kijk, ik zoek!

Mirthe Dokter 6+

In Kijk, ik zoek! worden beeld, muziek en zang prachtig vervlochten tot een organisch geheel. Een voorstelling die nazindert, tot nadenken stemt, je niet meer los laat. Aangrijpend, vernieuwend, verrassend. 

Wat zie je als je plotsklaps in een ander land moet gaan wonen? Je kijkt om je heen: Platte weilanden, honden aan lijnen, natte straten en lange lantaarnpalen. En in alle huizen slapen al mensen.

In Kijk, ik zoek! vertelt Mirthe met verf en kwast het verhaal over een onbekende wereld in het licht van een overheadprojector. Over een gevlucht jongetje dat in het donker wegsluipt uit een noodopvang, de straat op, rondkijkt, op zoek gaat. Kijk en zie een live geschilderd reuzen prentenboek op papier met veel zang en muziek vanuit de ogen van een vreemdeling. 

Kijk, ik zoek! zet een eerste vriendelijke stap in de richting van een vreemdeling. De voorstelling biedt de gelegenheid om een gesprek te openen over- en met vreemdelingen, vluchtelingen en anderen die onbekend aanvoelen. Via een geabstraheerde weg kun je in ‘Kijk, ik zoek!’ je eigen perspectief veranderen in dat van de ander.

Je kan gewoon aan de deur betalen.
Wil je reserveren voor meer dan 5 personen? Neem dan contact op met Emiel Zoutewelle via 06-48243309 of emiel@studiodebakkerij.nl