De Zoete Inval - ANIMATIEFILM week

8-12jr

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en heb je zin om op maandag, woensdag en vrijdagochtend mee te doen aan een film? Geef je dan op! Je krijgt les van Mikki, een professional. En vrijdagmiddag mag iedereen jouw talenten  tijdens de eindpresentatie komen bewonderen, dus nodig al je vriendjes, vriendinnetjes, ouders, opa’s en oma’s uit! 

"Hoi! Mijn naam is Mikki, ik ben 26 jaar en ik ben net afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. In de winter kijk ik graag naar films en in de zomer maak ik ze zelf. Vooral omdat de zon in de zomer zo mooi reflecteert op de glazen gebouwen en de lucht dan zulke mooie kleuren heeft. Het lijkt me nog toffer om jouw spannende zomerverhalen om te toveren naar een lm. Kom je ze met me delen?"

De lessen zijn gratis maar je moet wel reserveren. En dan verwachten we je op alle drie de dagen van 10.30 tot 13.00 uur en op vrijdag natuurlijk ook voor de eindpresentatie van 13.30-14.30. Doe mee en ontdek je talenten als filmer! Mocht je een camera hebben, neem deze dan mee!

Wil je reserveren voor meer dan 5 personen? Neem dan contact op met Emiel Zoutewelle via 06-48243309 of emiel@studiodebakkerij.nl