Amboula

TG Yalla Yalla 6+

Amboula
zondag 3 februari

Aanvang 14:30 uur
Entree € 5,00

Hoera, je bent jarig! Maar, je bent helemaal alleen… Dus maak je nieuwe vrienden om samen een onvergetelijke dag te beleven. Maar hoe gaat dat als je een beetje wereldvreemd bent? Hoe pak je dat dan aan? “Amboula” is Tunesisch voor ballon: feestelijk, maar ook gevoelig. Achref is zelf nog maar kort in Nederland. Voor deze familievoorstelling onderzocht hij hoe je nieuwe vriendschappen sluit. Veel grappen maken, dat helpt. En dat je dan heb je geen woorden nodig om er samen een feestje van te maken, bleek in maart op het Utrechtse Café Theater Festival. Hier won de voorstelling de publieksprijs!

Ben je zondag 3 februari jarig? En wil je een feestje geven? Neem je familie, vriendjes en vriendinnetjes mee naar de voorstelling Amboula en de jarige krijgt het toegangskaartje als cadeautje gratis.

Over Achref
Theatermaker Achref Adhadhi (1987) verhuisde in de zomer van 2015 voor de liefde vanuit Tunesië naar Nederland. Achref is opgeleid als fysiek acteur, regisseur en scriptschrijver. Met zijn eerste Nederlandse voorstelling Amboula won hij in 2017 de publieksprijs tijdens het Utrechtse Café Theater Festival.

Koop hier je kaartje: