Aan tafel

TG Locals 2+

Deze muzikale en beeldende voorstelling voor de allerkleinsten speelt zich af rondom een kunstwerk. 

Daar ligt een hoop.
Een grote hoop met spullen en niemand te zien.
Is het een huis, een klimrek? Kun je er in? En van wie zou het zijn?
Twee spelers gaan op onderzoek uit en ontdekken van alles in het kunstwerk en in hun fantasie. Ze trekken een dikke lijn op de grond, de grens.
Nu kan iedereen zien: “Kssst, wegwezen, dit is van ons!”
Deze rode van hem… Deze gele van haar… En deze groene? 

Voor alle kinderen vanaf twee en voor alle zintuigen (en voor alle grote mensen die het ook weleens lastig vinden om te delen).

Credits

Regie: Serge Hogenbirk
Spel: Denise Lukkenaer,  Ferry Spigt en Suzanne Boeyinga-Bruning
Vormgeving: Inez de Zwart
Foto: Liselotte Habets

Theatergroep Locals is een jeugdtheatergezelschap dat bestaat uit Denise Lukkenaer & Ferry Spigt.

De Locals maken muzikale theatervoorstellingen voor een jong publiek. Theater dat gaat over de wereld en haar mensen, over onze diversiteit en onze eenheid. Een Locals voorstelling sluit naadloos aan op de belevingswereld van de doelgroep en zit vol liedjes, humor en vertelkunst. Elke voorstelling vertrekt vanuit een kinderboek, een thema of een fantasierijk verhaal. Met een sterke verbeeldingskracht en een grote dosis energie verleiden de Locals hun publiek om zich te verliezen in nieuwe werelden. Meestal zijn dat werelden vol fantasie en spannende avonturen, vol ontroering en vermaak. De mensen uit die werelden zijn soms onhandig en een beetje vreemd, maar als je ze leert kennen sluit je ze ongemerkt in je hart. En daarmee is die nieuwe wereld onderdeel van die van jou geworden.

http://tglocals.com