Zaalhuur mogelijkheden bij Studio de Bakkerij

3
6


STUDIO DE BAKKERIJ

Studio de Bakkerij is een culture plek gelegen aan de Bergweg 283 in Rotterdam Noord, dichtbij uitvalswegen en op 10-15 minuten loopafstand van het Centraal Station. Het is de thuisbasis voor de theaterproducties van Studio de Bakkerij.
Naast een actieve zaalprogrammering voor de wijk lenen de ruimtes zich bij uitstek voor culturele activiteiten, zakelijke evenementen en (particuliere) feesten en partijen.

Een unieke locatie
Studio de Bakkerij is bijzonder geschikt voor het organiseren van evenementen. Het vooroorlogse pand heeft nog karakteristieke elementen van de chocoladefabriek die er in het verleden was gehuisvest. Dit zorgt voor een sfeervolle foyer en theaterzaal, gelegen in het bruisende Rotterdam Noord. De locatie is inspirerend, functioneel en op verschillende manieren te gebruiken. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van de foyer/galerie en het theater.

In Studio de Bakkerij wordt gewerkt met een groot team medewerkers en vrijwilligers. Zij zetten zich in om uw evenement, vergadering of andere activiteit tot in de puntjes te verzorgen.

Studio de Bakkerij kan op alle dagen van de week worden geboekt van 09.00 - 00.00 uur. Op vrijdag en zaterdag kan dit in overleg tot 01.00 uur.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Emiel Zoutewelle:
emiel@studiodebakkerij.nl
010 844 0900 / 06 48 24 33 09

Downloads
Specificaties zalen 
Tarieven Vergaderarrangementen


Recensies

Dank jullie wel..
.. voor de ontvangst en service gisteravond! We hebben alleen maar positieve reacties gehad, we hebben het dan ook erg naar ons zin gehad :-D Nogmaals dank dus!

- Stichting Brede Raad Rotterdam

 

Wat was het een grandioos feest. Ik ben er nog van aan het nagenieten. Bedankt nogmaals voor al jullie spontane hulp. Tamara je bent een echte event manager.
We hebben het heel fijn gehad in jullie locatie en zal het bij iedereen aanprijzen.

- Carli Rivera