Wij zoeken een event- en vrijwilligers coördinator!


Nieuws

Studio de Bakkerij is de culturele huiskamer van Rotterdam Noord.

Wekelijks zijn er voorstellingen, films en kleine evenementen voor een divers publiek. Geen week is hetzelfde bij ons. Naast de eigen programmering hosten we ook events voor huurders. Vergaderingen, bruiloften, schoolmusicals, amateurgezelschappen, iedereen is welkom om onze ruimte te huren en in te zetten. Studio de Bakkerij heeft een klein team van betaalde medewerkers dat wordt ondersteund door een groep vrijwilligers. Sommige vrijwilligers zijn er meerdere malen per week, andere weer maar 1 maal per maand.

Wat wij zoeken
We zoeken iemand die een warm hart heeft voor de dingen die Studio de Bakkerij doet. Jij begrijpt dat je in deze veranderende wereld flexibel moet zijn en je neemt mensen graag mee in veranderingen. Jij bent punctueel en kan goed overzicht houden. Daarnaast vind je het leuk om tijd te investeren in het werven van nieuwe contacten. Of dit nu huurders zijn of vrijwilligers of nieuw publiek wat er binnenkomt.

Je ziet het als een uitdaging iedereen op z’n gemak te laten voelen en tegelijkertijd wel heldere grenzen te stellen in wat mogelijk is en niet. We zoeken iemand die zowel in het team als zelfstandig  goed kan opereren. Jij bent ook iemand die een gezinssituatie heeft die ruimte biedt om ook in avonduren en weekenden te werken. Omdat we een klein team zijn wordt er een pro-actieve houding verwacht. Jij houdt ervan om zelf actie te ondernemen!

Meer weten over deze vacature? Klik dan hier!

Solliciteren?
Stuur jouw sollicitatie (mail of filmpje of als je het ouderwets op postpapier wil doen, een brief) + een CV naar sollicitaties@studiodebakkerij.nl. Doe dit uiterlijk 19 augustus. Je hoort 21 augustus of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek.

De 1e ronde gesprekken vindt plaats op maandag 22 augustus tussen 14.00-17.00 uur en de 2e ronde gesprekken vindt plaats op donderdag 25 augustus tussen 10.00-12.00 uur. Graag vragen we je deze tijden vrij te houden. Wanneer je op deze momenten niet beschikbaar bent vragen we dit met het insturen van je sollicitatie te melden!

Voor overige vragen kun je bellen naar Samantha Volk op 06 388 807 84 of mailen naar samantha@studiodebakkerij.nl Van 01.08.22 t/m 14.08.22 is zij niet bereikbaar.