Samantha Volk

PR, Productie & Office Management

Mijn naam is Samantha en ik heb bij Studio de Bakkerij meerdere functies. Ik houd mij bezig met PR, productie en office management. Van alles wat, maar dat is wat mijn baan zo leuk maakt! 

Mijn favoriete programmering is eigenlijk alles waar comedy in voor komt, een avondje lachen is heerlijk! Maar stiekem vind ik de kindervoorstellingen ook erg leuk. 

Studio de Bakkerij is voor mij een warme plek waar ik mij graag bevind. Zowel als werknemer en bezoeker van een voorstelling.

Nieuws

Instagram

Het Eurovisie Songfestival in eigen stad dit jaar - internationale talenten uit heel Europa en down under. Maar het talent is ook om de hoek!

Heb jij dat talent en een mooi liedje waarmee je een songfestival wil winnen? Doe dan mee aan Oma Greet’s Talentenshow op zaterdag 15 mei (20.00 uur) - Een professionele jury en televoting: net echt! Maak kans op een optreden in Studio de Bakkerij en een bon ter waarde van 100 euro van Bax Music!

Iedereen mag mee doen, in elk genre! Stuur een video van jouw liedje zo snel mogelijk, maar voor 1 mei naar info@studiodebakkerij.nl o.v.v. inzending Oma Greet’s Talentenshow.

Wil je mee beslissen wie de winnaar wordt als televoter? Houd de website en onze socials in de gaten over hoe je bij de show kan zijn!

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #akoestisch #popmuziek #beats #klassiekemuziek #soul #songfestival #songfestival2021 #songfestivalupdate #songfestivalfeest #songfestivalrotterdam #jatch #gistpodium #openupnoord #ESF2021
...

We zijn terug in Studio de Bakkerij met een gloednieuwe JA! Toch Huiskamer Talks! Een heerlijk luchtige gesprek met gevestigde ondernemers uit de kunst en cultuur! Onze tafeldame Nancy Roder zal samen met Darry Brown in gesprek gaan met theatermaker en actrice Marjet Roerink!

Theater maken Marjet in de meest verschillende omstandigheden en met verschillende soorten mensen is voor haar een groot feest. Iedereen heeft een bijzonder verhaal te vertellen en in haar werk geeft zij hier via theater, dans, zang en beeld op een speelse manier vorm aan. Altijd met een flinke dosis humor! Marjet loopt al jaren mee in de theaterwereld en heeft o.a. aan gewerkt met Jandino Asporaat, Eloah Udenhout en YMP. Kijk op 16 april om 19:00 met ons mee via ons Youtube kanaal!

🎫 Wanneer je een ticket koopt, ontvang je ongeveer 30 minuten van te voren de link voor de livestream.

🎫 Een ticket is gratis, maar vergeet niet te reserveren via www.studiodebakkerij.nl

#rotterdam #rotterdamnoord #theater #studiodebakkerij #jongenoud #muziek #voorstelling #jatoch #jongeren #ambassadeur #jongerenambassadeurs #marjetroerink #darrybrown #nancyroder #huiskamertalks #talk #jandino #jandinoasporaat #eloah #eloahudenhout #YMP
...

Stichting voor Taal en Theater, Studio de Bakkerij, start in 2021 een project over ROUW.

Het doel is om dood en rouw bespreekbaar te maken, het er durven te laten zijn, informatie en inzicht geven in de processen rondom rouw, waarbij we verschillende kunstvormen als communicatiemiddel willen gebruiken. Kortom, we willen de verbinding herstellen voor mensen die rouwen, maar indirect voor iedereen want we hebben allemaal te maken met rouw en verlies.

Voor de start van dit project gaan we, Ellen Persoon (actrice) en Erika Blikman (programma-maker en weduwe ), graag in gesprek met mensen (bijvoorkeur uit Rotterdam Noord) die zelf een dierbare hebben verloren of graag mee willen praten om het thema bespreekbaar te maken. We zoeken mensen met verschillende culturele achtergronden. Rouwen gaat namelijk vaak gepaard met rituelen en die zijn in iedere cultuur anders. We hopen samen tot een mooi plan te komen waarin uiteindelijk ook mogelijkheden zijn om betrokken te zijn bij de uitvoering. Wat het uiteindelijke resultaat wordt weten we nog niet, maar we hopen dat het iets gaat worden dat in ons theater te zien is voor publiek.

De eerste brainstorm vindt plaats op donderdag 29 april om 13.00 uur via Zoom. Graag nodigen we je daarvoor uit. Aanmelden kan via samantha@studiodebakkerij.nl. Na aanmelding krijg je van ons verdere informatie ter voorbereiding van het gesprek op 29 april.
...

Wij wensen iedereen een fijne ramadan! ...