Flo van Dam

Stagiaire

Officieel ben ik productie stagiaire, maar wat dat eigenlijk betekent is dat ik iedereen uit het team een beetje probeer te helpen met hun taken. Ik werk vooral veel samen met Erika, de wijkverbinder, bijvoorbeeld aan de randprogrammering en Koekie Boekie. Daarnaast ben ik JongerenAmbassadeur (JA) en organiseer ik samen met andere JA’s de JA!Toch avonden.

JA!Toch is mijn favoriete programmering, of course! Het is super leuk om iedere keer weer een vet evenement neer te zetten en daar op de avond zelf ook van te kunnen genieten.

Studio de Bakkerij is gewoon een fijne plek waar iedereen (zichzelf) kan zijn. Er is veel verschillende programmering zodat iedereen wel iets kan vinden waar hij of zij interesse in heeft. Vanaf de eerste keer dat ik er kwam merkte ik dat ze het écht belangrijk vinden dat iedereen zich daar prettig voelt en er binnen kan komen. Het opstapje bij de deur is dan misschien best hoog, maar Studio de Bakkerij probeert de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te leggen.

Als JongerenAmbassadeur vind ik mezelf een meemaker, omdat we de evenementen zelf neerzetten en er tijdens dat hele proces hard aan werken. Maar als stagiaire probeer ik juist meer een meedenker te zijn zodat ik met nieuwe ideeën kan komen.

Nieuws

Instagram