Emiel Zoutewelle

Event manager en hoofd horeca

Ik ben verantwoordelijk voor de verhuur, amateur voorstellingen en de horeca. Ik werk met veel verschillende partijen en mensen samen en dat maakt mijn werk erg afwisselend!
Ik vind juist het diverse aanbod van Studio de Bakkerij erg prettig, maar als ik dan moet kiezen; dan kies ik voor de Havenloods Live. Bij deze programmering voel ik dat we Rotterdammers het meest verbinden. Samen luisteren en kijken naar verschillende verhalen van mensen uit allerlei verschillende culturen.
Ik denk dat wij een warme plek zijn om kennis te maken met kunst en cultuur waarbij de drempel laag ligt. Iedereen is welkom en gelijk. Hierdoor bereiken wij een divers publiek en hebben wij vaak voor ieder wat wils. Ik denk dat wij een brug zijn om mensen, kunst en cultuur samen te laten komen.
Ik ben een meedenker EN meemaker. Meedenken geeft mij erg veel voldoening en daar is ook veel ruimte voor. Daardoor ervaar ik ons team ook als zeer prettig. Toch bestaat het meedenken niet zonder meemaken; als uiteindelijk alle puzzelstukjes bij een evenement ik elkaar vallen kan ik erg genieten als meemaker van wat er om mij heen gebeurt. Het is een heerlijk gevoel als mensen genieten van ons dankbare werk!

Nieuws

Instagram