Studio de Bakkerij bestaat 10 jaar! Help jij ons een mooi boek uit te brengen?


Nieuws

Studio de Bakkerij
10 jaar geleden kocht Maarten Bakker een oude chocoladefabriek aan de Bergweg in Rotterdam. Hier begon hij Studio de Bakkerij: de culturele huiskamer van Rotterdam Noord. Studio de Bakkerij is een klein theater dat is opgebouwd samen met en door bewoners uit Rotterdam Noord. In 10 jaar groeide het uit tot een volwassen culturele instelling die niet meer weg te denken is uit de wijk.

Op 10 september 2022 was het precies 10 jaar geleden dat de deuren voor publiek open gingen. Dit jubileum jaar gaan we verhalen, foto’s, geleerde lessen en mooie herinneringen ophalen en samen brengen in een boek: 10 jaar een plek van verbinding.


Opening Studio de Bakkerij 10 september 2002

Cadeau voor de wijk
Onze missie is om Rotterdammers samen te brengen door middel van theater- en taalbeleving. Ons theater is een plek van verbinding, verwondering en verrassing.

Als cadeau voor de wijk en voor onze vaste bezoekers wordt het boek uitgebracht. Een boek vol persoonlijke verhalen, geleerde lessen en bijzondere herinneringen. We schrijven dit boek samen met ons publiek, wijkbewoners, betrokkenen en natuurlijk geeft Maarten zelf ook de nodige input. Het boek gaat onder andere over hoe je een instelling als deze opbouwt en welke impact dat heeft op een wijk.

Jullie hulp
Helaas kunnen wij dit niet doen zonder financiële ondersteuning. Om een mooi boek uit te kunnen brengen komen we €10.000 te kort. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Dit bedrag is nodig om de drukkosten, vormgeving en redactie te kunnen dekken. Doneren kan via onze voordekunst pagina.

Foto: Nike Donker – JA! Toch avond

Volg ons via onze kanalen!
Facebook
Instagram