Ook van Jou zomerweken

Ook van Jou zomerweken


Nieuws

De zomervakantie staat voor de deur! Heb je besloten dit jaar in Rotterdam te blijven dan hebben we goed nieuws: speciaal voor de thuisblijvers heeft Studio de Bakkerij een prachtig programma samengesteld op verschillende locaties: het Koningsveldeplein, Bleiswijkplein, de Ackersdijkstraat, het CVU, De Wasserij en natuurlijk bij Studio de Bakkerij zelf.

Van 29 juli t/m 23 augustus zorgen de Ook van Jou Zomerweken voor een onvergetelijk vakantiegevoel en zijn er vier weken lang op woensdag, vrijdag en zondag op deze locaties voorstellingen, muziekoptredens, een buitenbioscoop en heel veel workshops voor jong en oud. Vier weken lang plezier voor iedereen die deze zomer thuisblijft!

De ook van jou Zomerweken zijn mede tot stand gekomen in samenwerking met SOL, Cinenoord, Theater Werkplaats Ouwe Rotten, CVU, De Kok en de Tuinman, SKAR, De Wasserij, Praktijk Eb en Vloed, De Probeerschool, Minimuziek, Mobiloscoop, Babyconcertjes, Cult North, Vocalsz, AOT Events. 

 

De Ook van jou Zomerweken zijn mede gefinancierd door de Gemeente Rotterdam, Kleinecoronahulp, Fonds voor Cultuurparticipatie, Elise Mathilde en het VSB fonds.

Het volledige programma is te vinden op de website maar hier kan je nu al het programma downloaden. En natuurlijk houden we je op de hoogte via Facebook en Instagram.