Oma Greet’s eigen SongfestivalTalentenshow – zend een liedje in!


Nieuws

Het Eurovisie Songfestival in eigen stad dit jaar – internationale talenten uit heel Europa en down under. Maar het talent is ook om de hoek!

Heb jij dat talent en een mooi liedje waarmee je een songfestival wil winnen? Doe dan mee aan Oma Greet’s Talentenshow op zaterdag 15 mei om 20.00 uur – Een professionele jury en televoting: net echt! Maak kans op een optreden in Studio de Bakkerij, nog dezelfde week en een bon ter waarde van 100 euro van Bax Music! 

Iedereen mag mee doen, in elk genre! Stuur een video van jouw liedje zo snel mogelijk, maar voor 1 mei naar info@studiodebakkerij.nl o.v.v. inzending Oma Greet’s Talentenshow.

Wil je mee beslissen wie de winnaar wordt als televoter? Houd de website en onze socials in de gaten over hoe je bij de show kan zijn!

Oma Greet is een vaste host in Theater Studio de Bakkerij en hele grote fan van het Eurovisie songfestival. Ze heeft haar eigen talentenshow georganiseerd en een professionele jury samengesteld. Iedereen mag een liedje insturen! 5 kandidaten halen de finale op 15 mei. De winnaar wordt goed beloond. Zo is Oma Greet. Ze nodigt iedereen uit om samen met haar voor te beschouwen, te luisteren naar de 5 liedjes en mee te stemmen voor het beste talent. Oma weet nog niet of ze haar publiek in de zaal kan ontvangen, maar met Zoom is ze inmiddels ook heel handig.