Yoanne Visser

Wie ben jij? 
Ik ben Yoanne Visser. Samen met mijn vriend woon sinds een goed jaar in Rotterdam Noord. In het 'dagelijks leven' ben ik bedrijfspsycholoog en heb ik mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik ongeveer 3 keer per maand als vrijwilliger bij Studio de Bakkerij, zijn we ons huis stapje voor stapje aan het opknappen en ben ik graag buiten. En tussendoor houd ik van op de bank hangen, slapen en lezen.

Hoe lang werk je als medewerker bij de Bakkerij en wat is je functie?
Sinds september 2017 ben ik barmedewerker.

Wat is je favoriete programmering? 
Om zelf te kijken vind ik de Havenloods Live en het Gist-podium leuk. En om te werken vind ik de kindervoorstellingen op zondag ook erg leuk.

Wat maakt voor jou Studio de Bakkerij de plek om te werken als vrijwilliger? 
Ik vind het leuk om achter de bar te staan en daarbij is het natuurlijk erg leuk dat je allerlei voorstellingen kunt zien, waar je anders zelf misschien niet zo snel naar toe zou gaan. Daarnaast is het heel gezellig met de vrijwilligers (en vaste medewerkers) onderling. 

Welke toegevoegde waarde heeft Studio de Bakkerij volgens jou voor de wijk? 
Studio de Bakkerij voelt voor mij een beetje als een huiskamer, heel laagdrempelig en knus. En ik denk dat veel van de bezoekers dat ook zo ervaren. Daarnaast wordt er bewust geprobeerd om iedereen in de wijk te bereiken, of voor iedereen in de wijk iets aantrekkelijks te programmeren. Op die manier maak je theater meer toegankelijk voor mensen die er anders niet snel naar toe zouden gaan en heeft de Studio ook een verbindende rol.