Cynthia Dekker

Cynthia Dekker

15 jaar werkervaring in de kunst- en cultuursector waarvan 13 in de marketing en communicatie, 11 jaar leidinggevende ervaring, festivalervaring, 2 reorganisaties, 1 opbouw van een organisatie, 1 fusie, 2 brede (culturele) netwerken in verschillende regio’s (Rotterdam en Utrecht), een cultureel Europees netwerk en al meer dan 30 jaar theater-, dans-, film- en cultuurliefhebber (actief en passief).

Momenteel ben ik bij Rotterdam Festivals werkzaam als sr. Projectleider Rotterdams Uitburo. De laatste vijf jaar heb ik me bij achtereenvolgens het Utrechts en het Rotterdams Uitburo met (collectieve cultuur)marketing en publieksontwikkeling bezig gehouden. De vijf jaar daarvoor gaf ik als hoofd marketing en communicatie leiding aan een enthousiast team bij de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam).

Ik woon sinds 3 jaar in het Liskwartier. Daarvoor meer dan 10 jaar in Blijdorp. Mijn droom was ooit een klein eigen theater/cultureel centrum op te zetten, daarom draag ik het initiatief van Maarten en Studio de Bakkerij een enorm warm hart toe en wil ik met mijn kennis en netwerk bijdragen aan de verdere groei en stabiliteit van het theater.
Daarnaast vind ik het natuurlijk als bewoner van de wijk waanzinnig leuk dat er een dergelijke faciliteit bij mij ”om de hoek” zit