Humor achter Glas

De Expositie Humor achter glas van 13 september t/m zondag 16 november toegang gratis

Opening zaterdag 13 september 17.00 uur. 

De tekeningen van Chantal van Heeswijk hebben een eigen beeldtaal, ze vertellen een eigen verhaal. 
Ze dragen haar specifieke handschrift waarmee ze de beelden zoveel mogelijk humor en emotie meegeeft. De schrijfsels hangen tussen de taal en de tekening in. Ze zijn aller daags, huiselijk maar toch vervreemdend en hinkend op soms drie gedachten …..

Zaterdag 13 september voorstelling 20.00 uur € 2,50

Schrijfsels uit eigen hoofd - Ik ben Chantal van Heeswijk

Schrijfsels uit eigen hoofd is een persoonlijke voorstelling, waarin herkenbare momenten en onuitgesproken zaken, op soms gevoelige, dan weer hilarische en prikkelende wijze in tekst en beeld worden gevangen. Door haar handgeschreven teksten samen te voegen met illustraties, muziek en projecties komen haar verhalen tot leven. Ervaar de gesproken woorden van Chantal van Heeswijk in een voorstelling die zowel visueel als auditief prikkelt. 

Met haar voorstelling stond ze eerder al met veel succes op Oerol, de Parade en Festival Boulevard. 

Workshop zondag 14 september 13.00 uur

Wat zie jij achter je ogen?

Naar aanleiding van de teksten van Chantal van Heeswijk kun je een schrijf& teken workshop volgen. Voor iedereen tussen 8 en 88 jaar. Ik schrijf, wij schrijven, wie schrijft er mee? Over de bomen of konijnen, over de liefde of de gordijnen. Met kussen uit de zee, tot over een week of twee...

Zaterdag 15 november 20.30 uur Lezing voor bedrijfsleven  Gratis

Wat denken jou handen?

Door niet te veel te weten creëer je je eigen vrijheid. Kijk jij naar wat je ziet, of vorm je jezelf een beeld met wat je denkt te zien? Leer kijken zonder bril, leer denken met je handen, laat toe in het ongewis te blijven, verveel je zo nu en dan en meer.