All about Books

Hans Wap
Expositie

Za 22 november 2014 t/m 08 februari 2015
Opening zaterdag 22 november 15.30 uur.
Entree: gratis

Hans Wap exposeert in Studio de Bakkerij met ‘All About Books’, een verzameling werken waarin boeken de hoofdrol spelen. Wap is een zeer veelzijdig beeldend kunstenaar die verschillende technieken hanteert. Zijn gedichten werden opgenomen in talloze bloemlezingen en tijdschriften.
Voor het Scapino Ballet Rotterdam heeft Wap verschillende decors gemaakt en voor de Sprinter van de Nederlandse Spoorwegen ontwierp de kunstenaar de stoelbekleding evenals de tekening op de glazen tussenschotten in de trein.

Opening expositie ‘All About Books’ van  Hans Wap.

Zaterdag 22 november tussen  15.30 en 17.00 uur vindt de opening plaats van de expositie ‘All About Books’ van beeldend kunstenaar en dichter Hans Wap in Studio de Bakkerij, Bergweg 283, Rotterdam.
Tijdens deze opening wordt er door de Rotterdamse dichters Jana Beranová, Rien Vroegindeweij en Hans Wap zelf werk voorgedragen.

Havenloodslive

Hans Wap neemt op 27 december deel aan de Havenloodslive in Studio de Bakkerij

SCHROOT in Pulchri Den Haag

Zijn meest recente werk is SCHROOT, een serie van 32 lino’s in zwart/wit. De onderwerpen zijn autokerkhoven, schroothopen, landschappen die getroffen zijn door tsunami’s, orkanen, overstromingen en aardbevingen. Dertig dichters hebben verzen geleverd voor deze uitgave. SCHROOT verschijnt in november 2014 in boekvorm. In galerie Pulchri in Den Haag gaat op 11 december de Grafiek Biënnale Pulchri open waar 12 grote lino’s van Hans Wap hangen.