Koning en Koning

Een vrolijke, luchtige, muzikale voorstelling over kriebels in je buik, knikkende knieën en dat anders zijn eigenlijk heel gewoon is. En er wordt gezwaaid, er wordt heel veel gezwaaid.

Wanneer de Koningin begint te krakken en te kraken, wil ze stoppen met werken! De kroonprins Stijn moet op het land gaan passen. Maar dat is echt veel leuker samen dan alleen, weet zijn moeder. Er moet dus een prinses worden gezocht. Toevallig heeft de Koningin al een lijstje gemaakt van alle leuke prinsessen! Stijn hoeft nu alleen maar te kiezen op wie hij verliefd wil worden.
Maar is dat wel zo makkelijk?! Want Prinses Dolly maakt er een grote janboel van, prinses Greet uit Groenland is al verliefd op prins knäckebröd en prinses Aria uit Oostenrijk lijkt wel heel veel op zijn moeder….. En dan zijn alleen prinses Madelief en haar broer nog over!

Klik op een foto om te vergroten

   

De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige kinderprentenboek van Linda de Haan en Stern Nijland en is inmiddels in 8 talen verschenen.

Educatie: 
‘Koning en Koning’ wordt ondersteund door een lesbrief. Hierin staan allerlei opdrachten die vooraf of achteraf in de klas gedaan kunnen worden. Het is mogelijk om bij de voorstelling een workshop of een lessenreeks te plannen.

Boekingen en info via Buro Bannink, 010-4769668 of 06-16044145.

   

 

fotografie: Tom Sebus