Ellen Persoon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wie ben jij?
Ellen Persoon
 
Hoe lang werk je als medewerker bij de Bakkerij en wat is je functie? 
Ik heb Studio de Bakkerij geboren zien worden en "groots" zien worden. In het begin waren er weinig handen dus deed je alles.  Bardienst, PR en communicatie, acteren en productie. Inmiddels is het team veel groter geworden en kan ik doen waar ik voor in de wieg gelegd ben. Als acteur speel ik in ons gezelschap Studio de Bakkerij. Ik produceer onze maandelijkse muziekprogrammering 'Gistpodium' en ben redacteur en host van de maandelijkse Rotterdamse talkshow de Havenloods Live. 
 
Wat is je favoriete programmering? 
De Havenloods Live, het Gistpodium, het Springplankfestival en de kerstproductie's.
 
Wat maakt voor jou Studio de Bakkerij de plek om te werken als actrice en producent? 
Voor mij betekent Studio de Bakkerij thuiskomen, een plek waar alles waar ik gelukkig van word bij elkaar komt; mensen, theater, kunst, muziek, creativiteit. Een plek waar ook ik mijn talenten heb kunnen ontdekken en ontwikkelen!
 
Welke toegevoegde waarde heeft Studio de Bakkerij volgens jou voor de wijk?
Studio de Bakkerij wordt ook wel de huiskamer van Noord genoemd. Er staat een grote tafel waaraan een aantal keer per jaar het wijkpannel plaatsneemt, afgevaardigden vanuit alle verschillende groepen mensen die Noord rijk is. De vragen Wat hebben jullie nodig? Welke talenten liggen er verborgen in de wijk? Wat is er nodig om die zichtbaarder te maken? Wat kunnen wij als Studio de Bakkerij voor jullie betekenen, staan daarbij centraal.
 
Wat is je favoriete brood en beleg;-) 
Zo'n dikke rustieke boeren bruine boterham met Humus, tomaat, olijven en koriander!
 
Lust je chocolade en wat is dan je favoriet?
Melk, puur, wit, hazelnoot? Tony's chocolonely met zout en caramel!!!
 
Wat is je favoriete taart?
De kwarktaart van mijn moeder.